top of page

Diensten

Van wirwar naar concreet & opgeruimd staat netjes 

Of het nu gaat om het organiseren van een evenement, het opnieuw inrichten van je administratie of archief, de planning van een verhuizing, het regelen van relatiegeschenken, promotiematerialen of om het uitzoeken van de vakantie met de familie, al deze zaken kosten veel tijd en energie. Ik neem graag het uitzoekwerk voor mijn rekening en kom met een voorstel zodat jij alleen nog ja of nee hoeft te zeggen. Ik weet van aanpakken en ben sterk in het efficiënt coördineren van activiteiten. Met mijn ervaring, creativiteit en inzet regel ik die zaken waar jij (misschien al zo lang) niet meer aan toe komt.  

Dat is duidelijke taal!

Duidelijke en professionele schriftelijke communicatie is onmisbaar in elke organisatie. Sterke teksten maken het voor jou als ondernemer makkelijker om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om het beantwoorden van e-mails, het opstellen of redigeren van teksten in contracten, nieuwsbrieven of presentaties, ik neem het je graag uit handen. Met mijn passie voor taal kun je dit contact met je relaties in volledig vertrouwen aan mij overlaten.

Tevreden klanten zijn blijvende klanten 

Het onderhouden van klantcontact, zoals het opvolgen van leads of het bellen van klanten na geleverde verkoop of dienst is voor mij gesneden koek. Klanten een glimlach bezorgen, nét iets harder lopen en de verwachtingen overtreffen, levert jou en je bedrijf een goede naam op en daardoor potentie om te groeien. Want tevreden klanten zijn loyale klanten en fantastische ambassadeurs voor jouw organisatie.

Wirwar
Taal
Klanten
bottom of page